tirsdag 27. januar 2009

Spill jeg har spillt i dag. Karakter og anmeldelse.

http://www.gametop.com/online-free-games/moon-buggy-online/play.html var det andre spillet jeg spilte i dag. Dette var et relativt underholdende spill, men det var sykt urealistisk og dritirriterende etter en liten stund. Jeg hater dette spillet. Karakter 2 fra meg. Det tredje spillet jeg spilte var http://www.zachtronicsindustries.com/bse/bsesmall.htm. Lykke til med det. Karakter 1. Jeg synes det var ganske så dårlig, spør du meg, og siden du leser dette, gjør du det på en måte. Det fjerde spillet i rekken var dette: http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_ylympics/ ,et kjempeflott spill med mange varierte øvelser og mye morro! Karater: 14.

Dagens siste spill var et puslespill. Ganske festlig egentlig, selv om hard var kjempevanskelig og det var. Alt i alt en bra dag. Takk til 1001 spill og Ås bryggeri for god underholdning og dårlig tilbakemelding. Gi gjerne feedback.

1 kommentar:

jegsiernei sa...

Vi lurer på 2 ting: om du kan rette opp linken vår?? OG: hvor mye koster kroppen din (hvis man lover å like å bli sparket ut av senga)